Blodringens kämpar

Blodsringens kämpar
Många tror att de är trasiga varelser. Varelser som har haft allt för mycket otur i sina liv. Bottenskrapet av det som redan är lägst. Trasiga själar som inte kan känna någon annan lycka än att se andra krossas till döden, att allt görs för deras nöje och pengapåses skull, till publikens glädje och jubel.

Vad som driver dem? Många tror att det är stridens rus. Andra tror att det bara är pengarna. Eller att det är en chans att ge igen för allt
som de har råkat ut för tidigare. Men vad som driver dem är det bara de själva som vet. Om det bara är en tillfällig sysselsättning för att

så fort som möjligt kunna lämna det här stället eller om det är deras sätt att finna ljuset ur mörkret.

Den första Blodsringen öppnade hösten 3359 på handelsstationen Rex 7. Sen dess har idén spridit sig till de flesta andra handelsstationerna. Blodsringen finns för att lösa tvister mellan individer på stationen.
Om tvisterna löses i Blodsringen istället för öppet på stationen

minskas riskerna för att oskyldiga skadas.

Efter att piraterna lämnade stationen Elenora så tappades intresset för Blodsringen. De anställda kämparna kunde inte längre betalas och de lämnade stationen. Blodsringen står nu helt utan pengar utan möjlighet att få in några.

Mer info finns för de som vill spela kämpar.

Kortfattat

Blodsringens kämpar ca 5 personer
Strider och vadslagning
Tillåtna vapen: latexvapen
Kontaktperson: Martin Olsson martinsolsson@gmail.com FB-grupp